Foajéer & ljusgårdar

 

Foajeér & ljusgårdar

Foajéer och ljusgårdar präglas oftast av högt i tak, luftig miljö och skön torgkänsla. Lokalerna öppnas upp med dessa utrymmen och ger dem en känsla av rymd. Detta brukar vara själva navet i byggnaden. Platsen där människor samlas, där man skall umgås, ha möten, ta emot gäster och besökare, äta eller bara sitta och njuta. Även om ljuset ofta släpps in av glaspartier så finns det även andra ljuskällor som måste underhållas, men den höga höjden gör det i det närmaste omöjligt att sköta detta manuellt. I hotellfoajéer kanske man förutom att underhålla ljusramper behöver höja och sänka ner andra typer av inredning eller reklammateriel som tillhör interiören. Lightlift Esystems har med sina liftsystem hjälpt ett antal företag att på ett enkelt sätt underlätta underhållet i sina ljusgårdar och foajéer.

Referenser - Foajeér & ljusgårdar

Se våra referensprojekt i foajéer och ljusgårdar. LightLifts lösningar förvandlar dessa utrymmen till estetiskt tilltalande och välkomnande områden, där varje element spelar en avgörande roll för att skapa en minnesvärd första intryck.

Fler ljusgårdar och foajéer som vi utfört installationer i:

Akademiska Sjukhuset, Uppsala

Aurorum, Luleå

Centralstationen, Västerås

Galleria Adam & Eva, Stockholm

Gröna Konsum, Norrköping

Heron City, Huddinge

Hotel Hilton, Stockholm

Hotel Nobis, Stockholm

Kv. Arena 8, Johanneshov

Kv. Marievik 28, Stockholm

Kv. Reykjavik 1, Kista

Köpcentrum, V. Frölunda

Mörby Centrum, Stockholm

Regeringskansliet, Stockholm

Royal Viking Hotel, Stockholm

Sergelgången, Stockholm

The Loop, ESS, Lund

Kontakta oss idag!

Skapa en välkomnande och imponerande atmosfär i dina foajéer och ljusgårdar med LightLift. Vill du ge dina besökare en oförglömlig upplevelse? Kontakta oss för att utforska våra skräddarsydda belysningslösningar.

Kontakta oss