Ridhus

Addera funktionalitet och säkerhet till ditt ridhus

Utmaningar i design av ridanläggningar

Ridsporten engagerar och aktiverar en stor mängd människor. Att bygga funktionella ridanläggningar där både hästar och människor trivs är en hel vetenskap. Att dessutom hitta smarta och säkra funktioner som underlättar för både ryttare, hästar och övriga som arbetar i ridhusen är ännu svårare.

Nya dimensioner i ridhus med Lightlift Esystems

Lightlift Esystems motordrivna löshoppingsramper kan addera både säkerhet, tidsbesparing och funktionalism till ert ridhus. Tänk er att på bara några minuter omvandla ridhuset från en helt fri och öppen yta anpassad för dressyrträning till en sluten rundbana för löshoppning.
Det behövs varken extra personal eller fysisk ansträngning och risken för olycksfall är plötsligt minimerad. En enda person kan med hjälp av en knapptryckning sköta omvandlingen till och från sluten rundbana.

Enkel och säker teknik med Lightlifts löshoppningsramper

Tekniken är enkel. Anläggningen består av en löshoppningsramp som är upphängd i ett takmonterat vajer- och blocksystem samt en väggmonterad drivenhet. Personen som är ansvarig för nerfirning och upphissning av rampen sköter detta enkelt med en nyckelströmställare eller fjärrkontroll.

Referenser - Ridhus

I referensbilderna nedan ser du LightLifts bidrag till ridhus. Våra anpassade lösningar erbjuder både säkerhet och funktionalitet, vilket möjliggör en mångsidig användning av rymden för olika ridaktiviteter.

Andra installationer som vi utfört i ridhus:

K1 Ridhus, Östermalm, Stockholm

Naturbruksgymnasium, Rättvik

Runstens Gård, Grödinge

Åsätra, Storgården, Åkersberga

Gunmarängs ridhus, Luleå

Kontakta oss idag!

Lyft standarden för ditt ridhus med LightLifts innovativa löshoppingsramper. Är du redo att förändra din ridanläggning? Kontakta oss för att prata om hur vi kan anpassa oss efter dina behov och förbättra din ridsportsmiljö.

Kontakta oss