Kyrkor

 

Vackra höga kyrkor

Underhållsutmaningar i kyrkors höga lokaler

Bland våra kyrkor hittar vi några av de vackraste lokaler som finns. Många är gamla och väl bevarade, några är nybyggda och kanske lite mer moderna. Men de flesta har något gemensamt: De har alla högt i tak och är ofta utrustade med vackra ljuskronor eller levande ljus.

Ett ständigt problem för kyrkorna är att på ett säkert och effektivt sätt sköta underhållet av dessa vackra ljuskronor och armaturer. Att för en person stå på en ställning och försöka rengöra eller byta ut glödlampor är både farligt och svårt. Att bygga ställningar eller hyra skylifts är dyrt och kan dessutom orsaka skada på interiören.

Lightlifts innovativa lösningar för kyrkornas ljusunderhåll

Lightlifts lätta liftystem ger ansvariga för dessa byggnader möjligheten till ett effektivt och säkert sätt att sköta sitt ljusunderhåll. Istället för att bygga ställningar, försöka få in skylifts i de ofta trånga gångarna eller att balansera på farliga stegar kan någon i personalen nu genom ett enkelt knapptryck få de motordrivna liftarna att fira ner armaturerna så att underhållet kan ske från golvet. Att klättra och ta risker är onödigt när ett knapptryck är såväl riskfritt som ekonomiskt fördelaktigt.

Lightlift Esystems är noga med att bevara interiören vid installation av hissystemen. Man utnyttjar istället utrymmen ovan innertaket och ser till att utrustningen är väl dold för ögat.

Referenser - Kyrka

Utforska våra referensbilder från kyrkor där LightLift har installerats. Våra produkter smälter in harmoniskt i den heliga miljön, samtidigt som de förbättrar både funktionalitet och atmosfär.

Fler installationer som vi utfört i kyrkor:

Bredaryds kyrka

Carolii kyrka i Borås

Högalidskyrkan i Stockholm 

Nicolai kyrka i Stockholm

Nyköpings kyrka

Oxelösund kyrka

Råneå kyrka

Skrea kyrka

Viksjö kyrka i Jakobsberg

Vindelns kyrka

Örkeljunga kyrka

Skånes Fagerhults kyrka

Rya kyrka, Eket.

Stöde kyrka

Älvsereds kyrka

Fagereds kyrka

Breviks kyrka, Lidingö

Fredrikskyrkan, Karlskrona

Kontakta oss idag!

Förstärk atmosfären i din kyrka med LightLifts skräddarsydda lösningar. Vill du berika din kyrkliga upplevelse med anpassad belysning? Kontakta oss för rådgivning och installation som respekterar och förstärker din heliga plats

Kontakta oss