Idrottsanläggningar

 

Idrottsanläggningar med högt i tak och ömtåliga golv

Högtakiga utmaningar

De flesta idrottshallar har av naturliga skäl mycket högt i tak. Att sköta service och underhåll av exempelvis armaturer på dessa höjder medför självklart stora risker för den som utför arbetet. En tung skylift på gymnastikhallens mjuka golv eller på tennishallens ömtåliga underlag ökar också risken för onödigt och dyrbart slitage.

Lightlifts underhållslösningar

 Lightlift Esystems har med sina motordrivna liftar både ökat säkerheten och minskat underhållskostnaderna för många olika typer av idrottshallar. Man behöver inte längre hyra in dyra skylifts för att kunna utföra underhåll av svåråtkomliga armaturer, fläktar, luftfilter, ljudutrustningar och mycket annat. Man behöver inte heller ta in extrapersonal eftersom en person lätt genom en knapptryckning sänker ner det som skall underhållas i rätt arbetshöjd.

Simhallar och Lightlift

I exempelvis simhallar kan man med Lightlift Esystems lösningar slippa den både tidskrävande och kostsamma proceduren att tömma ut vattnet för att komma åt exempelvis armaturerna som finns i taket ovanför bassängen. Här kan man istället bygga en ramp som vid en knapptryckning på kontrollpanelen sänks ner och går ut åt sidorna så att man lätt kommer åt det man vill underhålla från bassängens kant eller från båt. Enkelt, säkert och kostnadseffektivt.

Referenser - Idrottsanläggningar

Nedan följer referensbilder som visar hur LightLift förvandlar idrottsanläggningar. Våra innovativa lösningar integreras sömlöst för att förhöja sportupplevelser, kombinerande estetik med praktisk användbarhet och säkerhet.

Fler installationer som vi utfört i idrottsanläggningar:

Astra-Zeneca Idrottshall, Södertälje 

Dynamo Stadion, Moskva

Engelbrektshallen, Stockholm

Enskedehallen, Stockholm

Eriksdalshallen, Stockholm

Frescatihallen, Solna

Gubbängshallen, Stockholm

Huddingehallen, Huddinge

Hässelbyhallen, Stockholm

IKSU Sporthall, Umeå Johanneshovs Arena 8,

Stockholm Kungl.Tennishallen, Stockholm

Löthallen, Sundbyberg

Rosenholmshallen, Karlskrona

Steningehöjdens Sporthall, Märsta 

Sjöstadshallen, Stockholm

Skanstullshallen, Stockholm

Turbinhallen, Nacka

Åkeshovshallen, Stockholm

Mälarhöjdshallen

Åkeshovshallen, ringlyftar, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Se hur LightLift kan förbättra din idrottsanläggning med skräddarsydda och effektiva höj- och sänkbara belysningslösningar. Är du intresserad av att höja standarden för din anläggning? Kontakta oss för en konsultation och låt oss tillsammans utforska möjligheterna att förbättra din idrottsmiljö.

Kontakta oss